Forum voor joomla pagina
Startpagina.nl Dochters op alfabet Categorieen Voor kids Luister radio Kijk TV Meer Startpagina

joomla.startpagina.nl/prikbord

Ga naar discussie: VorigeVolgende
Ga naar: DiscussielijstNieuw berichtZoekenLog inPrint
 • Uitgeklapt op datum • Uitgeklapt met draadjes

Webdesigner Joonla gezocht

Gepost door: Johan Visser ()
Datum: 29 januari 2012 17:00

Beste Joomla specialisten,

Ik ben op zoek naar iemand die een rol zou kunnen/willen spelen bij het opzetten en onderhouden van een website. Op korte termijn zoek ik een site ontwikkelaar die, op commerciële basis, het volgende kan realiseren in Joomla versie 1.7.3:

- Het ontwerpen van een professioneel ogende lay-out, gebruik makend van een bestaande template (in overleg)
- Indelen en vormgeven van de site aan de hand van door mij aangeleverde content. Het merendeel zal bestaan uit “knippen en plakken”, waarbij het de bedoeling is dat ik later zelf mijn teksten kan aanpassen en pagina’s (artikelen) toe kan voegen.

Tot zover het deel dat voor de meesten te overzien is. Er zijn echter twee onderdelen die wat meer specialistische kennis vragen. Dit zijn:

- Ontwerpen van een uitgebreid bestelformulier, verdeeld over meerdere pagina’s, met radiobuttons, vervolgkeuzes en vrij tekstvelden. De opzet is volledig uitgewerkt, maar het zal waarschijnlijk kennis van en ervaring met Joomla-formulieren vereisen om het te vertalen naar een kant-en-klaar besteloverzicht. Het formulier hoeft overigens niet gekoppeld te worden aan een betaalsysteem (bijv. iDEAL). Het uiteindelijke besteloverzicht moet per e-mail naar de opdrachtgever en de sitebeheerder (ik zelf) verstuurd worden.
- Enige kennis van HTML is noodzakelijk in verband met het plaatsen van enkele demo WebShow-presentaties op de site. De HTML-code voor het starten van de demo’s is reeds gegenereerd, maar het zal vervolgens geïntegreerd moeten worden met de website. Of dit erg technisch is, kan ik moeilijk beoordelen.

De website heeft betrekking op het aanbieden van professionele fotopresentaties op DVD of andere media voor zowel particulieren als bedrijven . Denk daarbij aan bruidsreportages of bedrijfs-/productpresentaties.

Graag zou ik reacties ontvangen van mensen die deze klus uit willen voeren en tevens in de toekomst bij willen springen als dit nodig mocht blijken te zijn (updates Joomla, aanvullingen e.d.). Mijn voorkeur gaat uit naar Joomla ontwerpers die aan de hand van een portfolio hun kwaliteiten aan kunnen tonen. De beoordeling van de kwaliteit zal plaatsvinden door een vriend die systeembeheerder is en zelf Joomla sites maakt.

Het gaat om een opdracht waarvoor ik graag een prijsindicatie ontvang. Ik kan me voorstellen dat het in dit stadium lastig is om een prijs op te geven, omdat de omvang van de werkzaamheden onduidelijk is. Mocht daar behoefte aan bestaan, dan kan ik de geselecteerde kandidaten aanvullende informatie toesturen. Het budget voor deze klus is beperkt, maar ik snap dat er een reële vergoeding tegenover moet staan. Verras me, zou ik zeggen.

Voor alle duidelijkheid. Het domein voor de website is al actief en Joomla 1.7.3 is reeds geïnstalleerd.

Vragen en reacties kunnen verstuurd worden naar jovi007@xs4all.nl Alvast mijn dank voor jullie respons.

Met vriendelijke groet,

Johan Visser


Onderwerp Geschreven door Gepost
  Webdesigner Joonla gezocht
Johan Visser 29/01/2012 17:00
 

Re: Webdesigner Joonla gezocht

Han Koot 29/03/2012 21:18
 

Re: Webdesigner Joonla gezocht

Peter Pruimboom 30/04/2012 09:43
Ga naar: DiscussielijstZoekenLog in
Je naam: 
Je e-mailadres: 
Onderwerp: 
captcha
Vul hier bovenstaande code in:
 
Privacy- en cookiebeleid - Copyright - Disclaimer - Alle dochters - Forum en chatregels - Contact
© 1998-2011 Startpagina B.V. - joomla.startpagina.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep